Coaten

Wij zijn een bedrijf met veel expertise op het gebied van het coaten van vloeren. Door onze expertise en ervaring leveren wij hoogwaardige vloercoatings voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het coaten van vloeren is een essentiële stap om de duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit van een vloer te verbeteren.

Wij begrijpen dat elke vloer uniek is en verschillende eisen heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan coatingopties, waaronder epoxy, polyurethaan en water gedragen, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.

Naast het leveren van hoogwaardige coatings, zorgen wij ook voor een professionele installatie. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een vakkundige voorbereiding van de vloer, het aanbrengen van de coating en de afwerking ervan. Met onze ervaring, expertise en vakmanschap zorgen wij ervoor dat de vloer er niet alleen geweldig uitziet, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage.

De functionaliteit is ook een belangrijk aspect bij het coaten van vloeren. Afhankelijk van de behoeften van de klant kunnen wij coatings aanbrengen die antislip-eigenschappen hebben, waardoor de veiligheid op de vloer wordt verbeterd, vooral in omgevingen waar het risico op uitglijden hoog is.